Nieuws

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia voor het eerst in Europa speelbaar op Dutch Comic Con

Dit weekend te spelen in Utrecht

Geschreven door Lucas May op
Nintendo brengt de 3DS-game Fire Emblem: Shadows of Valentia naar de Dutch Comic Con in Utrecht. Dit wordt de eerste keer dat de tactische rpg in Europa speelbaar is.

Fire Emblem: Shadows of Valentia is een volledige remake van Fire Emblem Gaiden, het tweede deel uit de serie dat oorspronkelijk alleen in Japan uitkwam voor de Famicom (NES). In de speciale Fire Emblem-presentatie in januari werd de game aangekondigd samen met de smartphonegame Fire Emblem Heroes en een nieuwe Fire Emblem-titel voor de Nintendo Switch die in 2018 moet verschijnen.

De Dutch Comic Con vindt plaats op 25 en 26 maart in de Jaarbeurs in Utrecht. Naast Fire Emblem: Shadows of Valentia kunnen bezoekers ook meerdere Switch-games spelen als Mario Kart 8 Deluxe, 1-2-Switch en Zelda: Breath of the Wild. Hiernaast zijn ook verschillende 3DS-titels beschikbaar. Beide versies van Yo-Kai Watch 2, Mario Sports Superstars en Pokémon Sun & Moon zijn aanwezig.

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia ligt vanaf 19 mei in de winkels. Kaarten voor Dutch Comic Con zijn nog te krijgen via de website.

Bron: Nintendo

Dit artikel delen:

Lees meer

YouTuber verwijderd uit Yooka-Laylee vanwege 'persoonlijk standpunt' Robo Recall
3

Reacties op: Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia voor het eerst in Europa speelbaar op Dutch Comic Con

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Apetjoek

  • 24 maart 2017 10:10
  *

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • MonsterCrab

  • 24 maart 2017 10:37
  @apetjoek Oeps, heb je reactie bewerkt ipv. erop te hebben gereageerd! Dit is de reply: We deden een testje met een andere lay-out. We hebben veel fijne feedback gekregen en gaan kijken hoe we hem nog beter kunnen maken!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Apetjoek

  • 24 maart 2017 10:44
  @monstercrab Geen probleem. Is er nog wel een manier om een totaaloverzicht te krijgen? Juist op mobiel heb ik geen zin om veel te scrollen.

  Overigens fijn dat jullie veel positieve feedback hebben gekregen. Voor mij werkt dit niet, maar ik begrijp ook dat jullie de site niet voor mij maken. :-)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.