Final Fantasy XIV volledig overgezet naar PS3 | Gamer.nl

Final Fantasy XIV volledig overgezet naar PS3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We optimaliseren op dit moment de PS3-versie om het zo vloeiend mogelijk te laten lopen. We doen er alles aan de game net zo goed als de PC-versie te laten lopen, dus het kan nog even duren voordat het uitkomt", aldus Komoto. "We gebruiken die tijd ook om fouten uit de PC-versie die spelers hebben aangegeven weg te werken."

Gisteren werd de gratis proefperiode van Final Fantasy XIV op de PC met dertig dagen verlengd als gevolg van een tegenvallende eerste periode van de game. Hoewel het team nog hard bezig is om de game te optimaliseren en Komoto hint naar een uitstel van de releasedatum, liet Square Enix’s CEO, Yoichi Wada, weten dat de de PS3-versie nog altijd in maart 2011 uit moet komen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou