Final Fantasy XIV Online voorlopig nog gratis | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Het is bijna persoonlijk, want ik ben al zo lang een speler. Ik wil er zeker van zijn dat de spelers pas gaan betalen als het plan voor verbetering vaststaat." Yoshida verklaarde dat Square Enix nu de game aanbiedt op eigen kosten. "De reden waarom we dit doen, is omdat we de spelers willen laten zien dat het ons geld kost. En dat we het geld pas terugkrijgen als we deze veranderingen doorzetten. Hiermee laten we de spelers zien dat we het serieus menen."

De game heeft een slechte start gemaakt en veel kritiek ontvangen van spelers en media. De originele producent, Hiromichi Tanaka stelde dat de game tekort is geschoten door een "onervaren" team, vlak voordat hij werd vervangen door huidige producent Naoki Yoshida. De game zou aanvankelijk dertig dagen gratis speelbaar zijn, waarna gamers een maandabonnement zouden moeten afsluiten. Inmiddels is de game echter al zeven maanden gratis.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou