Final Fantasy Pixel Remaster-games komen mogelijk naar consoles

Final Fantasy Pixel Remaster-games komen mogelijk naar consoles

De Final Fantasy Pixel Remaster-games zouden wel eens naar PlayStation 4 en Nintendo Switch kunnen komen.

De ESRB, de Amerikaanse organisatie die games van leeftijdskeuringen voorziet, heeft de zes games in de reeks namelijk gekeurd voor die consoles. Dat zou dus kunnen betekenen dat de zes spellen ergens in de nabije toekomst naar PlayStation 4 en Switch kunnen komen. 

Inmiddels worden de consoles niet meer genoemd op de ESRB-website, maar in onderstaand Reddit-bericht is duidelijk te zien dat PlayStation 4 en Nintendo Switch ook kortstondig als platforms werden genoemd.

Square Enix geeft sinds vorig jaar zogenaamde 'Pixel Remasters' uit van de eerste zes Final Fantasy-games op Steam en mobiel. Deze Pixel Remasters verbeteren het uiterlijk van de game. Verder worden er nog andere verbeteringen toegepast, waaronder een aangepaste soundtrack en diverse quality-of-life-aanpassingen.

Aankomende zondag bestaat Final Fantasy precies 35 jaar. Fans speculeren dat op die dag een aankondiging wordt gedaan rondom de Pixel Remasters.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat zou mooi zijn. Toevallig afgelopen zaterdag en zondag in een ruk Final fantasy 4 uitgespeeld. Speelt prima weg (op steam met ps4 controller )

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou