Final Fantasy Pixel Remaster aangekondigd voor PS4 en Switch

Final Fantasy Pixel Remaster aangekondigd voor PS4 en Switch

De zes games in de Final Fantasy Pixel Remaster-reeks komen in de lente van 2023 uit op PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Dat heeft Square Enix aangekondigd. Er gingen al geruchten over de mogelijke komst van de games naar de consoles. Vorige week bleek namelijk dat de ESRB, de Amerikaanse organisatie die games van leeftijdskeuringen voorziet, de zes games in de reeks voor die consoles had gekeurd.

De 'Pixel Remasters' van Final Fantasy 1 tot en met 6 zullen ergens in de lente zowel los als in een bundel beschikbaar komen. Er komt ook een speciale fysieke editie van die bundel uit die gelimiteerd verkrijgbaar zal zijn via de Square Enix Store.

Square Enix geeft sinds vorig jaar zogenaamde 'Pixel Remasters' uit van de eerste zes Final Fantasy-games op Steam en mobiel. Deze Pixel Remasters verbeteren het uiterlijk van de game. Verder worden er nog andere verbeteringen toegepast, waaronder een aangepaste soundtrack en diverse quality-of-life-aanpassingen.

final fantasy

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Helaas was de normale versie al snel uitverkocht (75,- euro) op de webshop van Square. Collector is 275,- dus vrij duur (en inmiddels ook uitverkocht).

0
test

@Hylian_Knight ik heb me ingeschreven op een mailing als het product weer voorradig komt. Lijkt me dan als deze optie bestaat er nog voorraad komt. Anders beperk ik me denk ik alleen tot deel 6

0
test

Waarom pas in de lente, dit wil je toch spelen in de donkere winter maanden.

0

Aanbevolen voor jou