Final Fantasy-ontwikkelaars brengen iOS-game uit | Gamer.nl

Final Fantasy-ontwikkelaars brengen iOS-game uit | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De ontwikkelaars zijn Nobuo Uematsu, de componist van onder andere de Final Fantasy-games, Kazushige Nojima, scenarioschrijver van Final Fantasy VII en VIII, Hideo Minaba, art director van deel VI en IX, en Nakabe Higuhrashi, character designer van de GameCube-game Baten Kaitos.

In de game moet de speler de wereld van Borderwalker herstellen. Die wereld is opgedeeld in een land met een eeuwig durende dag en een land met een eeuwig durende nacht. De twee landen zijn gescheiden door een grens en de speler is de enige die in beide landen kan leven.

De touchscreen is in de game opgedeeld in een rooster van drie bij drie. Door het touchscreen op verschillende plekken aan te raken, kan de speler verschillende vaardigheden gebruiken in gevechten. Borderwalker is momenteel enkel verkrijgbaar in Japan; of er ook een Westerse versie komt, is niet bekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou