Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition verschijnt in augustus

Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition verschijnt in augustus

Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition komt op 27 augustus uit voor PlayStation 4, Switch, iOS en Android, zo heeft Square Enix bevestigd.

Crystal Chronicles verscheen oorspronkelijk in 2003 op de GameCube. Daarmee was het de eerste Final Fantasy-game voor een Nintendo-console sinds Final Fantasy 4 uit 1994. De actie-rpg had als uniek aspect de mogelijkheid voor vier spelers om samen te spelen via Game Boy Advance-handhelds.

De remaster krijgt cross-play en een online modus. Daarbij zijn de graphics en audio naar moderne standaarden gebracht. Ook krijgen veel personages nieuwe ingesproken stemmen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Eindelijk, heb op deze titel best een tijd zitten wachtten. Het zal geen mega grote game worden qua verkoop maar wel een spel met een speciaal plekje. Heb hier enorm zin in 😃

0
test

Ik weet nog wel dat ik deze toen op de Gamecube speelde, na de grandeur van de hoofdgames op de PSX en PS2 was ik wel toe aan een nieuwe FF. Ik kan mij alleen nog herinneren dat ik behoorlijk teleurgesteld was, CC was grafisch mooi, maar het verhaal was ondermaats en ontzettend repetitief. Ik snap niet dat dit spel zo hoog gescoord heeft destijds en nu een Remaster krijgt.

0

@El Ninjo Het is wel een game die zich richt op de beginnende (J)RPGers, misschien zat jij toen al niet meer in die groep? Kijk, als je eerste X speelt en dat CC, ja, dan kan ik me voorstellen dat het wat als een slap aftreksel voelt van een 'echte' FF. Voor mij was CC echter de eerste FF game die ik speelde, en was het een mooi trapje naar meer.

0

Aanbevolen voor jou