Final Fantasy 7 Remake wordt volgende week mogelijk voor Xbox onthuld

Final Fantasy 7 Remake wordt volgende week mogelijk voor Xbox onthuld

Tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase volgende week zondag zou er wel eens een Xbox-versie van Final Fantasy 7 Remake kunnen worden aangekondigd.

Final Fantasy 7 Remake, het eerste deel in een reeks remakes gebaseerd op de klassiek Square-rpg Final Fantasy 7, is vooralsnog alleen verkrijgbaar op PlayStation 4, PlayStation 5 en pc. De game is tot dusver nooit voor Xbox-consoles aangekondigd.

Fans is echter iets opgevallen. In deze officiële lijst op de PlayStation Store worden diverse exclusieve PlayStation-games vermeld. Final Fantasy 7 Remake maakte daar altijd onderdeel van uit, maar sinds kort niet meer. 

Het is niet bekend waarom het spel uit deze categorie is verwijderd, maar aangezien op zondag 12 juni de Xbox & Bethesda Games Showcase wordt uitgezonden, zou het wel eens mogelijk kunnen zijn dat het spel daar voor Xbox wordt onthuld.

Overigens is ook Persona 5 uit de lijst gehaald - mogelijk komt die game ook naar Xbox. Officieel zijn beide spellen echter nog niet voor Xbox aangekondigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Liquidshake waarom sega en micro hebben goeie samenwerking.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou