Final Fantasy 7 Remake-video toont 'pc-beelden'

Final Fantasy 7 Remake-video toont 'pc-beelden'

In een video ter ere van de release van Final Fantasy 7 Remake zijn mogelijke beelden van een pc-versie getoond.

In de video bedankt producer Yoshinori Kitase spelers voor het wachten op de remake. Onder de beelden van de game staat de disclaimer 'beelden opgenomen op pc', waardoor fans speculeren over een eerste glimp van een pc-versie. Of het daadwerkelijk gaat om een aparte pc-versie, of een pc die de PS4-versie van de game afspeelt is onduidelijk.

Hoewel Final Fantasy 7 Remake nog niet voor andere platformen is aangekondigd, is het mogelijk dat de game volgend jaar naar Xbox One en/of pc komt. Op de website van Square Enix is namelijk te zien dat de game tot 10 april 2021 exclusief blijft voor PlayStation 4.

Verwacht binnenkort de review van de game op Gamer.nl

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

@niqomipa Dat vroeg ik me ook al af. Voor een grote release als dit had ik een day one review verwacht. Vooral omdat de game al een kleine week eerder al te spelen was en anderen de review toen al online hadden staan. Ik heb de game toch en net veel plezier al bijna op het einde van de eerste ronde dus een review voegt niet veel toe maar toch valt me ook op dat het hier nog niet staat. Vooral omdat dit geen kleine release is.

0

Ik weet niet wat er achter de schermen hier gebeurd alleen de game is officieel pas 2 dagen uit en kwam geloof ik alleen bij bestelling van een niet digitale kopie pre-order een week eerder voor sommigen binnen.

0
test

@004 maar reviewers hadden de game al lang binnen zelfs voor mensen zoals ik die hem via bol.com hadden besteld. En je kan dan makkelijk binnen een week op de dag van release een review klaar hebben helemaal in corona tijd.

0

Aanbevolen voor jou