Final Fantasy 7 Remake: Part 2 wordt dit jaar onthuld

Final Fantasy 7 Remake: Part 2 wordt dit jaar onthuld

Square Enix wil Final Fantasy Remake: Part 2 ergens dit jaar onthullen.

Dat vertelde Yoshinori Kitase, de regisseur van de oorspronkelijke game en de producent van de remake, tijdens een Japanse livestream vandaag. VGC vertaalde dit vervolgens.

"We werken hard aan Final Fantasy 7: Ever Crisis, dus kijk daar alsjeblieft naar uit. Wat betreft Final Fantasy 7 Remake (Part 2)… er komt meer informatie... hopelijk dit jaar."

Vervolgens werd hem gevraagd of het tweede deel dit jaar wordt onthuld. "Ja. We zijn net begonnen aan het vijfentwintigste jubileumjaar van Final Fantasy 7, dus we willen dat vieren en fans enthousiast maken, dus gedurende de komende twaalf maanden willen we informatie delen."

Er werden ook logo's door Square Enix uitgebracht die specifiek voor het vijfentwintigste jubileumjaar van de game zijn bedoeld. Ook werd er op Twitter een boodschap gedeeld, al wordt het tweede deel van de remake daarin niet genoemd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Het zal wel een erg onpopulaire mening zijn met al die ongeduldige fans, maar ik hoop echt dat ze er de tijd voor nemen en zich niet laten pushen. De druk is enorm, dat begrijp ik, maar ik heb veel liever een goede game dan een afgeraffelde game om die fans tevreden te stellen die niet wat geduld op kunnen brengen.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Messtranor Dan heb je het over de industrie in het algemeen zeker? SE Fans klagen juist steen en been dat de ontwikkelingstijden zo lang duren. Daarbij herhaaldelijk verwijzend naar XV, wat naar mijn idee oneerlijk is omdat die game in een development hell kwam en daarom dus geen standaard ontwikkelingstijd had.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@coola Het is wel te hopen dat het korter is dan bij deel 1, want daar zat 5 jaar tussen aankondiging en release. Maar ze gaven ook toe dat ze die te vroeg hadden aangekondigd, dus hopelijk hebben ze daarvan geleerd.

0
test

@coola Nah, ik denk 2024. De development van deel 2 was al van start gegaan voordat deel 1 uitkwam. Dus dan is 2024 zeker wel een mogelijkheid, aangezien veel van de game zelf al beschikbaar is qua core mechanics.

0

Aanbevolen voor jou