Final Fantasy 7-remake lanceert in maart 2020

Final Fantasy 7-remake lanceert in maart 2020

De Final Fantasy 7-remake van Square Enix verschijnt 3 maart 2020. Het concert van het spel, waar de releasedatum werd bekendgemaakt, werd slecht ontvangen door fans.

Vannacht vond het Final Fantasy 7-concert, genaamd A Symphonic Reunion, plaats vanaf E3. Tijdens het concert werd een nieuwe trailer uitgebracht van de remake van Final Fantasy 7, waarin werd onthuld dat het spel 3 maart 2020 wereldwijd wordt uitgebracht voor de PlayStation 4.

Het concert van Final Fantasy 7, waar de releasedatum van het spel werd bekendgemaakt, werd slecht ontvangen op E3. Meerdere fans uitten hun teleurstelling op Twitter en zeiden onder andere dat een groot gedeelte van de muziek digitaal werd afgespeeld, terwijl het orkest in stilte zat. Eerder werd al gewaarschuwd dat de producent van het orkest, Wild Faery, zou bekendstaan om haar slechte communicatie, het negeren van haar klanten en het te laat leveren van tickets.

De Final Fantasy 7-remake werd tijdens de E3 in 2015 aangekondigd, maar sindsdien is Square Enix lange tijd stil geweest over de ontwikkeling van het spel. In mei bevestigde Square Enix wel dat de remake nog altijd bestaat uit meerdere delen.

Waarschijnlijk krijgen we meer nieuws over de remake van Final Fantasy 7 te horen tijdens de E3-persconferentie van Square Enix, welke begint in de nacht van maandag 10 juni op dinsdag 11 juni om 03:00 uur Nederlandse tijd. Bekijk ook in ons overzicht van alle E3-persconferenties wanneer de presentaties van andere uitgevers plaatsvinden.

Watch on YouTube
e3 schema

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Het is mijn favoriete game ooit, maar het zal nooit dezelfde impact hebben als toen..omdat je toch de hoofdlijnen van het verhaal al kent. Ergens zou ik dan ook graag zien dat je flink kan afwijken. Stel je voor dat je bijvoorbeeld kunt beïnvloeden wie er sterft op dat ene moment..

0

Aanbevolen voor jou