Final Fantasy 7 Remake krijgt voice acting | Gamer.nl

Final Fantasy 7 Remake krijgt voice acting | Gamer.nl

De Final Fantasy 7-remake die werd aangekondigd tijdens E3 2015 bevat volledige voice acting. Dit laat Tetsuya Nomura weten in een interview met Dengeki PlayStation. 

“Het spel krijgt volledige voice acting”, zegt Nomura. “We hebben nog niet besloten wie de stemmen doet van de personages die niet te zien waren in Final Fantasy 7: Advent Children.” De stemacteurs zijn ook te horen in de dating events, bekend uit het origineel. Hierover zegt producer Yoshinori Kitase: “Het is onmogelijk deze niet te voorzien van voice acting. Maar omdat het een andere tijd en sociale situatie is dan destijds, moeten we de scenes op de juiste manier herproduceren.”

Details over de stemacteurs die in het spel te horen zijn, worden niet gegeven. Er wordt in het interview aangegeven dat er ook gekeken wordt naar de minigames in het spel en of deze in de remake hun terugkeer maken. Volgens Kitase wil het team de populaire minigames in het spel verwerken, maar moet er gekeken worden of het nodig is om deze met de nieuwe technologie opnieuw te creëren.

Volgens Kitase maakt het team zich daarnaast niet druk over of het spel een zogeheten open wereld-game is. “We zijn op dat punt beland dat we kunnen zeggen dat we eindelijk gaan beginnen."

Final Fantasy 7 Remake komt uit voor PlayStation 4. Een releasedatum of releaseperiode is nog niet bekend. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou