Releasedatum Final Fantasy 7 Remake maand verschoven

Releasedatum Final Fantasy 7 Remake maand verschoven

Fans van de Final Fantasy-franchise moeten nog even iets langer wachten op de geanticipeerde remake van Final Fantasy 7. Via het officiële Twitter-acount is een aankondiging gedaan dat de game wordt uitgesteld tot 10 april 2020.

De tweet start met de melding dat Final Fantasy 7 Remake wordt uitgesteld. De originele release stond gepland voor 3 maart en is nu dus verplaatst naar 10 april. In een toegevoegde foto licht producent Yoshinori Kitamoto de keuze voor het uitstellen van de release toe.

Hij zegt dat ze meer tijd willen besteden aan de laatste check zodat spelers het beste product kunnen ontvangen. Hij verontschuldigt zich namens het volledige team en zegt dat ze graag aan de verwachtingen van de fans willen voldoen. Om dit te kunnen doen hebben zij daarom besloten om de release van de langverwachte remake uit te stellen.

Een andere Square Enix-game, Marvel's Avengers, is tevens uitgesteld.

Final Fantasy 7 Remake komt op 10 april uit voor PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

@niqomipa Ik denk dat dit nou net een van de weinige games is die totaal geen last zal hebben van de release van cyberpunk hoor. Beide games zijn zeer gewild en de echte fans halen ze toch wel allebei. En de minder grote fans kopen t waarschijnlijk toch niet op release.

0
test

@niqomipa Ik heb juist liever niet een paar maanden naar achter! Ik wil hem zo graag spelen. Bovendien denk ik dat deze game niet zoveel last gaat hebben van Cyberpunk. Het scheelt namelijk niet veel met de originele releasedatum (als geld dus al een issue was, dan is dat waarschijnlijk nog steeds zo) en beide games zijn populair. In dit geval denk ik dat het een kwestie is van smaak.

0
test

@dagmardg Niqomipa is waarschijnlijk een Millenial die de kracht van FF7 onderschat. Mensen wachten al 20 jaar op een remake.

0
test

@Mmo-veteran maar onderschat ook niet de nieuwere rpg generatie die van mening is dat the Witcher 3 de beste game ooit is. Cyberpunk is wel de nieuwe game van dezelfde studio. Beiden zullen 't goed doen en hebben hype. Ik denk alleen niet dat ze mekaar enorm veel in de weg zullen zitten. Ik wil ze sowieso beiden hebben.

0
test

@Mmo-veteran Ga hier nou niet met termen als "millenial" gooien joh. Wat ze op sites als 9gag en reddit allemaal zeggen moet je niet buiten daar gaan gebruiken. Helemaal niet als je niet eens goed weet wat het inhoud. Bovendien mag @niqomipa gewoon zeggen wat hij er van vind, en wat hij zegt is helemaal geen onredelijke gedachte. Ik denk wat anders, maar ik kan t ook fout hebben.

0
test

@dagmardg Wat betreft geld: het is een maand verder, dus toch weer een maandsalaris. Maar het is vooral dat mensen hun tijd maar in 1 game kunnen stoppen. Eerst hadden ze 5 weken voor FF7, nu maar 1 (als ze meteen aan de slag willen met Cyberpunk)

0

Aanbevolen voor jou