Final Fantasy 7 Remake is een jaar lang exclusief voor PS4

Final Fantasy 7 Remake is een jaar lang exclusief voor PS4

Final Fantasy 7 Remake is minstens een jaar lang exclusief verkrijgbaar voor PlayStation 4.

Dat blijkt uit een nieuwe versie van de hoes van de game die Square Enix heeft uitgegeven. Afgelopen september kwam de box art al beschikbaar, maar op de nieuwe versie valt te lezen dat het spel tot en met 3 maart 2021 exclusief is voor PlayStation 4.

Square Enix laat al jaren weten dat er geen plannen zijn voor andere platformversies. Door de tekst op de hoes van de game is nu duidelijk dat na 3 maart 2021 er een kans bestaat dat het spel ook op andere systemen verschijnt, al is dit nog niet bevestigd.

Final Fantasy 7 Remake komt op 3 maart 2020 uit op PlayStation 4. Het is een remake van de klassieke rpg die oorspronkelijk op de eerste PlayStation verscheen. Het gaat daarbij om het eerste gedeelte van de game - de remake wordt in meerdere episodes uitgebracht.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Weet iemand hoe het zit met de betaling? Game kost 60 euro op BOL, krijg je de episodes dan gratis als DLC of mag je daar dan ook weer voor betalen?

0
test

@Masterchief Als je kijkt naar de ontwikkelingstijd voor een episode kan je er beter van uit gaan dat dit gelijk zal zijn aan XIII-1 XIII-2 en XIII-3. Toen zij dit zo aankondigde bij de remake van Final VIi had ik meteen het idee dat XIII als experiment heeft gediend om te bekijken of dit door gamers geaccepteerd zou worden. En in alle eerlijkheid zijn alle drie de delen ook groot genoeg geweest om daar een full game price voor te vragen. Dus ik zou zeggen, ga uit van 60 per deel al zal het ook een beetje afhangen hoeveel delen er gaan komen.

0
test

@Masterchief Final Fantasy VII Remake is een hele game, die even lang duurt als je van een hele game mag verwachten (zeggen ze). Als er een vervolg komt (ze zeggen er al wel aan te werken), zal dat ook gewoon weer een hele game worden met een apart prijskaartje.

0
test

Het is allemaal marketing, want natuurlijk komt hij uiteindelijk ook naar de Xbox one en waarschijnlijk Google Stadia en PC. En @masterchief, denk dat je per game gewoon 't volle pond moet gaan betalen, exclusief DLC's

0

Aanbevolen voor jou