Final Fantasy 7 Remake Intergrade minstens een halfjaar exclusief op PS5

Final Fantasy 7 Remake Intergrade minstens een halfjaar exclusief op PS5

Het aankomende Final Fantasy 7 Remake Intergrade is minstens een halfjaar exclusief op PlayStation 5 verkrijgbaar.

Dat blijkt uit een nieuwe trailer van de game die gisteren is uitgegeven door Square Enix. In de kleine letters in de trailer is te lezen dat de nieuwe versie van de remake "zes maanden voordat het op elk ander platform uitkomt" op PlayStation 5 beschikbaar is. De game is dan ook nog niet aangekondigd voor andere systemen zoals pc of Xbox.

In de nieuwe trailer zijn grafische verbeteringen in de PS5-versie te zien ten opzichte van de PS4-versie. Ook is er nieuwe content aanwezig in de vorm van de episode Intermission, dat draait om het personage Yuffie.

De trailer werd getoond tijdens een Japanse livestream over Final Fantasy 7 die gisteren werd gehouden. Tijdens die livestream meldde regisseur Tetsuya Nomura dat de ontwikkeling van Final Fantasy Remake Part 2 op rolletjes loopt. De game moet daarnaast een "andere atmosfeer" krijgen dan Part 1.

Final Fantasy 7 Remake Intergrade komt op 10 juni uit voor PlayStation 5. Dat betekent dat de game pas op 10 december naar andere systemen kan komen. Eigenaren van de PS4-versie kunnen ook een gratis PS5-upgrade downloaden voor de PS5 waarmee de graphics verbeterd worden, maar de nieuwe content rondom Yuffie moet wel apart gekocht worden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat Sony en Microsoft hun exclusives hebben vindt ik volledig terecht. Dat Third party studios uiteindelijk worden gekocht om zo een merk te vergroten/versterken, vind ik ook helemaal geen probleem. Ik snap Square Enix echter TOTAAL niet in dit wanbeleid. Ze brengen games uit van diverse studios, Tomb Raider en Avengers komen dan weer multi-platform, Final fantasy XV, Type-0. Maar jezus waarom deze onzin omdat elke keer van die tijdelijke deal te sluiten met Sony. Het eerste jaar exclusive was al een beetje vaag, maar oke. En dan nu weer een half jaar Intergrade exclusief houden, en games als Dragon Quest en Nier Automata een jaar exclusief houden. Die tijdelijke vage deals zijn nergens goed voor en beïnvloed het merk ook niet op langere baan.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola @coola Het gaat mij er meer om: exclusives zijn vaak gefund en ondersteund door Sony/Nintendo/Microsoft. Deze game is feitelijk third party multi platform. Square Enix maakt al ruim 10 jaar games voor alle systemen. En dan gaan ze van die onzin doen door spellen tijdelijk exclusief te doen voor Playstation.

0
test

@Krytuun ze zullen er een goede zak geld voor krijgen... Tomb Raider was toch ook tijdelijk exclusief voor de Xbox?

0
test

@Omnikon Klopt! vond ik net zo'n onzin!

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Ooh FFVIII, het onder gesneeuwde broertje van VII. Ik deel je mening. Ik vind 8 ook net wat beter. Hopelijk gaan ze die game ook remaken met dezelfde liefde als 7: Er is geloof ik ooit een bericht gekomen datzelfde dat ‘nog niet’ op het plan hadden staan. Met de nadruk op ‘nog niet’. Maar hopelijk maken ze eerde FFVIIR goed af. Daarna een FFVIIIR zou voor mij een no brainer zijn kwa aanschaf Overigens is dat met FFVIIR ook.

0

Aanbevolen voor jou