Final Fantasy 7 Remake in eerste drie dagen 3,5 miljoen keer verscheept

Final Fantasy 7 Remake in eerste drie dagen 3,5 miljoen keer verscheept

Final Fantasy 7 Remake is in de eerste drie dagen sinds release meer dan 3,5 miljoen keer verscheept.

Het gaat om wereldwijde verscheepte exemplaren, opgeteld met alle exemplaren die digitaal zijn verkocht. Square Enix laat via Twitter weten in zijn nopjes te zijn met de succesvolle lancering van de remake.

Final Fantasy 7 Remake verscheen op 10 april voor PlayStation 4. De remake beslaat alleen het eerste deel van de oorspronkelijke game, en spelers bezoeken in dit eerste deel alleen Midgar. Het is nog niet bekend hoeveel volgende delen er verschijnen of wanneer ze uitkomen. Geïnteresseerden kunnen een gratis demo downloaden op PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Klopt dit wel aangezien de game eerder in de winkels lag dan 10 april

0

En dit is nog maar het begin. Nu is het nog tijdelijk exclusief op de PS4, maar na dit jaar zie ik releases op de PC/Xbox en daarna natuurlijk nog weer op de PS5/XboxX, en ook nog weer de rereleases in een combipakket als al de delen eenmaal uit zijn. Ja, hier gaat Square Enix nog een mooi slaatje uit slaan!

0
test

@Quirinius net zoals Kingdom Hearts

0
test

@Quirinius Na dat jaar is het heel waarschijnlijk dat er versies op pc en xbox komen, maar tegelijk, er is nog niets aangekondigd he? Ik denk dat ie er komt wel een zekerheidje is, maar het kan best langer dan een jaar duren.

0

Aanbevolen voor jou