Final Fantasy 7 Remake bestaat nog altijd uit meerdere episodes

Final Fantasy 7 Remake bestaat nog altijd uit meerdere episodes

De aankomende remake van Final Fantasy 7 bestaat nog altijd uit meerdere episodes, zo bevestigt Square Enix.

Aangezien het jaren stil is geweest rondom de game en Square Enix de ontwikkeling overnam van CyberConnect 2, waren veel fans onzeker over diverse details. Zo zou het spel oorspronkelijk in verschillende delen uitkomen, maar was het niet duidelijk of dit nog altijd het geval was.

Op de Japanse website van Square Enix viel kort na de release van de nieuwe trailer vorig week te lezen dat Final Fantasy 7 Remake nog altijd uit meerdere delen bestaat. "Er wordt opnieuw gewerkt aan de meeste van de content uit het origineel en de game komt in meerdere delen uit. Meer informatie volgt in juni."

Veel van de beelden die tot nu toe van Final Fantasy 7 Remake zijn uitgegeven, lijken uit het begin van het spel te komen. Het is echter niet duidelijk uit hoeveel delen de game gaat bestaan en wanneer deze verschijnen. Waarschijnlijk wordt tijdens E3 volgende maand meer informatie gegeven.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

@Soushkin Ik wacht nu al zo lang op de remake dat ik nog wel langer ga wachten tot de game gebundeld uitgebracht wordt als complete game. Iets stoorde me wel al aan de trailer. Het origineel gaf je vaak zelf de keuze om iets wel of niet te doen. Zo kon je bijvoorbeeld wel of niet een bloem kopen voor 1 gil van Aeris. Nu blijk je er gewoon 1 te krijgen. Zou erg jammer zijn als alle interactiviteit eruit is gehaald... hoe kan ik dan nog met Barret op een date in de Gold saucer :')

0
test

Dat hele episodische gebeuren zou wel eens een fiasco kunnen worden denk ik. square heeft lak aan release data

0
test

@do365nic grappig, mensen zeiken als een game op een release date uitkomt, maar vol met fouten zit, dat die pas uit moet komen wanneer ze er echt mee klaar zijn. En mensen zeiken als een release date niet gehaald wordt omdat men de game zo goed mogelijk wil afleveren...

0

Aanbevolen voor jou