Final Fantasy 16 zes maanden exclusief op PlayStation 5

Final Fantasy 16 zes maanden exclusief op PlayStation 5

Final Fantasy 16 wordt zes maanden exclusief voor de PlayStation 5.

Dat bevestigt Sony in een korte video over de DualSense Edge. Er wordt in die trailer een kort clipje van Final Fantasy 16 getoond. Daaronder valt te lezen dat het spel zes maanden exclusief is voor de PlayStation 5. Na die zes maanden kan het spel ook op pc uitkomen. Het is nog onduidelijk of de game ook naar de Xbox komt. 

Sony PlayStation en Square Enix hadden een soortgelijke deal voor de remake van Final Fantasy 7. Die game kwam op 10 april 2020 uit op de PlayStation 4 en op 17 juni 2022 op pc. De game kan ook naar Xbox komen, maar dat is tot op heden niet gebeurd. 

Volgens producer Naoki Yoshida bevindt de ontwikkeling van Final Fantasy 16 zich in de laatste fase. Het team focust zich op het polijsten en optimaliseren van de game. De komende weken wordt er middels interviews meer nieuws onthuld. Final Fantasy 16 komt in de zomer van 2023 uit op de PlayStation 5.

Final Fantasy XVI

Aanbieding

Final Fantasy XVI kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Meteen mijn PC verkocht en een PS5 besteld.

0

@Robskeee Nee man, 6 maanden beta fase op de PS5. Prima geregeld.

0
test

Gezien Square zelf heeft geroepen dat de laatste FF op de Xbox niet rendabel was, voorzie ik dat alle grote mainline FF games gewoon voor de PS/PC platform blijven.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Kijk maar onder je. Die domme onliners en onderbuik gevoelens komen weer los. Zoals je ziet goede argumenten hier geven accepteren ze niet, alleen domme reacties wordt voor gejuicht ofzo. Je zou maar eens iemands argumenten proberen te counteren met goede tegen argumenten.

0

@coola Dat sommige mensen denken dat sony developers aanspoort titels niet op xbox uit te brengen is zo gek niet. Aangezien inmiddels bekend is dat sony ook developers aanspoort en betaalt om games niet op gamepass uit te laten komen. Wie weet wat er nog meer in de -geheime- overeenkomsten staat.

0

Aanbevolen voor jou