Final Fantasy 16 komt niet al een halfjaar na PS5-versie uit op pc

Final Fantasy 16 komt niet al een halfjaar na PS5-versie uit op pc

Final Fantasy 16 is een halfjaar exclusief op PlayStation 5, maar de pc-versie komt niet meteen na dat halfjaar al uit.

Dat heeft producent Naoki Yoshida gemeld op het Japanse PlayStation Blog (via Wario64). "Het is waar dat Final Fantasy 16 een halfjaar exclusief is voor PlayStation 5. Maar dat wil niet zeggen dat de pc-versie na een halfjaar uitkomt. Ik zal duidelijk zijn: de pc-versie komt niet over een halfjaar uit."

Yoshida vertelt ook de reden: "We spenderen veel tijd en geld aan het optimaliseren van de PS5-versie om de beste ervaring te bieden. Ik zou natuurlijk wel graag ooit een pc-versie uitbrengen zodat iedereen kan spelen. Maar zelfs als we de pc-versie meteen na de PS5-release gaan optimaliseren, kunnen we dat niet binnen een halfjaar doen. Ik wil (de pc-versie) wel ooit uitbrengen, en ik denk dat dit gaat gebeuren, maar ik kan nog niet zeggen wanneer."

De PlayStation 5-versie van Final Fantasy 16 komt in ieder geval op 22 juni uit, dus het is zo goed als zeker dat de pc-versie niet voor 2024 verschijnt. Gisteren kwam er nieuwe informatie rondom de rpg naar buiten, alsmede nieuwe beelden. Bekijk het hier.

Final Fantasy XVI

Aanbieding

Final Fantasy XVI kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het kopje is voor MIJ verwarrend.. "komt niet al een halfjaar na PS5-versie uit" het mist een paar woorden, zoals "komt niet al een halfjaar na PS5-versie uit op PC". Zal wel aan mij liggen, haha :P

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou