Final Fantasy 15 Windows-editie krijgt crossplay met Xbox One | Gamer.nl

Final Fantasy 15 Windows-editie krijgt crossplay met Xbox One | Gamer.nl

De Final Fantasy 15 Windows-editie kan met vrienden op de Xbox One gespeeld worden.

Dit blijkt uit de lijst met mogelijkheden op de Microsoft webstore. Bovendien geeft het beschikking tot Xbox Live online co-op, trofeeën en cloud saves. Op Steam en Origin staat hier niets over.

De Windows-editie van Final Fantasy 15 zal hetzelfde zijn als de Royal Edition voor consoles, die beiden op 6 maart verschijnen. Naast het hoofdspel bevat deze versie twintig verschillende uitbreidingen. Ook heeft de update een grotere Insomnia-map, waarin nieuwe vijanden en sidequests te vinden zijn. Spelers kunnen de Insomnia City Ruins verkennen en het opnemen tegen Cerberus en Omega. Verder bevat de Royal Edition een first-person modus, kunnen spelers de Royal Ve el-boot volledig zelf besturen en zit ook elke episode van de season pa inbegrepen.

Final Fantasy 15 kwam uit in 2016 en werd zeer goed ontvangen. In onze review schreef Harry: "Nee, het is geen perfecte game, maar juist door de vreemde keuzes en ouderwetse spelsystemen heeft Final Fantasy 15 meer persoonlijkheid dan de meeste Westerse open wereld-rpg’s."

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou