Nieuws
Final Fantasy 15

Final Fantasy 15-regisseur heeft ideeën voor pc-versie

Nog niks bevestigd

Geschreven door Lucas May op
Hajime Tabata, regisseur van Final Fantasy 15, heeft in een interview zijn ideeën voor een eventuele pc-versie van de rpg uitgelegd.

Tegenover Famitsu (via Gematsu) zegt Tabata "Ik wil de game op pc uitbrengen als een technische uitdaging. Ik wil pc-gebruikers Final Fantasy 15 op krachtige systemen tonen, en we willen het zelf ook zien." In het interview bespreekt hij ook eventuele exclusieve features voor Final Fantasy 15 op pc: "Ik wil proberen te ontwikkelen voor pc om een unieke manier van spelen aan te bieden met exclusieve mogelijkheden op pc door het gebruik van bijvoorbeeld mods". Andere mogelijkheden voor de pc-versie worden niet besproken.

In het interview zegt Tabata tevens dat de virtual reality-content voor Final Fantasy 15 nog steeds in ontwikkeling is. Hij geeft wel aan dat ze nog niet ver genoeg gevorderd zijn om een releasedatum aan te kondigen.

Een pc-versie van Final Fantasy 15 is nog niet bevestigd door Square Enix. Gebruikers op PlayStation 4 en Xbox One kunnen nu al aan de slag met de rpg.

Dit artikel delen:

Lees meer

Live om 20:00: XCOM 2 De beste gamedeals van de week
3

Reacties op: Final Fantasy 15-regisseur heeft ideeën voor pc-versie

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Sander999

  • 2 februari 2017 17:45
  Weet je wat een gave exclusieve feature zou zijn? Side quests die daadwerkelijk leuk en interessant zijn. Man, dat zou me pas een vette feature zijn.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Mrhotshot85

  • 2 februari 2017 20:56
  @Sander999 Inderdaad! Had hij maar ideeën voor een verhaal met inhoud en wat diepgang. Heb me goed met XV vermaakt maar het verhaal was daar niet de reden van. Wat was dat matig zeg. Voelde gehaast en geforceerd. Heb totaal geen connectie/band kunnen krijgen met ook maar 1 character naast de 4 main characters. En ook die wekte op momenten een geforceerde indruk.

  SPOILER ALERT!!!

  Zoals wanneer Prompto die deur open maakt en verteld hoe dat kan dat hij die deur open kan maken…

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Fappingsnake

  • 2 februari 2017 21:20
  @Sander999 zeikwijf ;)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.