Final Fantasy 15 is inmiddels meer dan tien miljoen keer verkocht

Final Fantasy 15 is inmiddels meer dan tien miljoen keer verkocht

Er zijn inmiddels meer dan tien miljoen exemplaren van Final Fantasy 15 verkocht.

Dat is het officiële Japanse Twitter-account voor de game bekendgemaakt. De game verscheen in november 2016 op PlayStation 4 en Xbox One en is inmiddels ook verkrijgbaar op platforms zoals pc en Google Stadia.

Square Enix ondersteunt tegenwoordig nog altijd Final Fantasy 14, in tegenstelling tot de meeste andere hoofddelen uit de reeks een mmorpg, en werkt op dit moment aan Final Fantasy 16. Het is nog niet bekend wanneer die game uit moet komen op PlayStation 5, maar volgens de maker ligt er een trailer klaar die binnenkort naar buiten wordt gebracht. In april 2020 verscheen daarnaast Final Fantasy 7 Remake, waar inmiddels vijf miljoen exemplaren van zijn verkocht.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Als FF7 R nummer 2 is zouden aankomende games toch best goed in de smaak kunnen vallen?

0
test

@coola Ben erg benieuwd wat je van FFXVI gaat vinden. Zeker als je aangeeft dat je niet geniet van XIV, dat zal dan waarschijnlijk een afkeur zijn voor MMOs. Maar als de kwaliteit van FFXIV goed in FFXVI overgebracht kan worden, zou ik die top 3 niet zo definitief houden.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola omg, deel xiv ??? dat is echt by far de beste FF die er is qua verhaal en soundtrack. de storyline is best te doen in je eentje heb ik zo'n idee.... geef die game een kans man... heb echt zoveel kippenvel momenten gehad bij de story line, en de soundtrack is echt werkelijk waar zo onwijs mooi !

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

@coola Dat 'voor altijd' valt dus ook wel mee, aangezien VIIR vrij nieuw is. Hadden we je 5 jaar geleden gesproken dan had dit lijstje er anders uit gezien.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

FFXV is een beetje zoals FFII, FFVIII en FFXIII. Deze zaaien nogal veel verdeeldheid onder de fandom. Persoonlijk vind ik FFXV erg middenmoot, en hoop ik dat FFXVI de nasmaak eindelijk gaat wegspoelen.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou