Final Fantasy 15-demo vanaf 20 maart te spelen | Gamer.nl

Final Fantasy 15-demo vanaf 20 maart te spelen | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Toegang tot de demo vereist een exemplaar van Final Fantasy Type-0 HD. Square Enix heeft al aangegeven dat dit de enige manier is om de demo te spelen: het bedrijf is niet van plan de demo los uit te geven. Bovendien zit de demo maar voor een bepaalde tijd inbegrepen bij Final Fantasy Type-0 HD. Wel is de code tot en met 20 maart 2016 te verzilveren.

In de Final Fantasy 15-demo kunnen spelers de Duscae-regio verkennen. De demo bevat "verscheidene uren" aan gameplay en er zit een aantal geheimen in die spelers kunnen ontdekken. De Duscae-regio zal ook in de complete versie van Final Fantasy 15 zitten.

Final Fantasy Type-0 kwam in 2011 uit op de PlayStation Portable. Type-0 HD is een hd-remake van deze rpg en komt 20 maart uit op PlayStation 4 en Xbox One. Final Fantasy 15 komt ook naar deze consoles, maar heeft nog geen releasedatum.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou