Final Fantasy 14 kan weer gekocht worden

Final Fantasy 14 kan weer gekocht worden

Final Fantasy 14 kan weer gekocht worden nadat het spel in december uit de verkoop werd gehaald.

Eind 2021 werd de mmo tijdelijk uit de verkoop gehaald wegens overvolle servers. Wegens de populariteit kampte de game met lange wachttijden op zowel console als pc. Square Enix breidt daarnaast de serverparken wereldwijd ook uit om de drukte tegen te gaan. Nu is de game dus weer te koop.

FF14-regisseur Naoki Yoshida liet tijdens een livestream - vertaald door Reddit - daarnaast weten dat hij nog eens tien jaar aan de game wil blijven werken, zolang zijn gezondheid dat toelaat. Ergens in februari moet er weer een zogenaamde 'Letter from the Producer' uitkomen, waarin meer informatie wordt gedeeld over aankomende patches, uitbreidingen en aanpassingen.

Final Fantasy 14 is beschikbaar op PlayStation 5, PlayStation 4 en pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dit is ook in combinatie met het nieuwe datacenter in Australie wat nu eindelijk operationeel is, waardoor mensen uit die regio niet meer per se op Amerikaanse of Japanse servers hoeven te spelen, dat geeft die servers ook een klein beetje meer ademruimte.

0
test

@RoyVG Moeten ze dan geen transfer doen of opnieuw beginnen? Denk als ze al een leuke guild hebben of veel voortgang hebben, dat ze niet 123 naar Australie gaan.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

@-JK- Transferren naar de nieuwe Australische servers is gratis zolang de servers als "New Worlds" worden bestempeld, met extra voordelen als je daar je character naartoe verhuisd, of een nieuwe daar aanmaakt. Er zijn ook veel mensen die een nieuwe character maken zodat ze een meme naam kunnen hebben. Maar er zullen ook een heleboel blijven hangen op hun bestaande server omdat ze met heel veel mensen bevriend zijn. Ik denk dat het voor Australiers op de Japanse servers het wel makkelijker zal zijn.

0

Aanbevolen voor jou