Nieuws
Final Fantasy 14: Endwalker

Final Fantasy 14: Endwalker komt op 23 november uit

Uitgebreide CGI-trailer getoond

Geschreven door Michel Musters op
Endwalker, de nieuwe uitbreiding voor mmo Final Fantasy 14, verschijnt op 23 november.

Dat heeft regisseur Naoki Yoshida gisteren tijdens een livestream rondom de game aangekondigd. Hij liet tijdens de stream weten dat dit iets later is dan verwacht in verband met corona. Normaliter komen nieuwe FF14-uitbreidingen immers in de zomer uit. Het ontwikkelteam wilde echter geen compromissen sluiten wat betreft kwaliteit en features om de uitbreiding vroeger uit te kunnen brengen.

Square Enix gaf ook een uitgebreide CGI-trailer van de uitbreiding uit, die hieronder te zien is. In Endwalker moet het verhaal rondom Hydaelyn en Zodiark, dat in 2013 met A Realm Reborn begon, worden afgerond. Spelers reizen naar Hydaelyn en zelfs naar de maan. Square Enix noemde Endwalker eerder al een nieuw begin voor de game, aangezien de weg wordt vrijgemaakt voor een nieuw tijdperk. 

Er zijn nieuwe klassen - de eerder aangekondigde Sage en de Reaper, die gisteren ook een trailer heeft gekregen - nieuwe gebieden waaronder de stad Radz-at-Han en een verhoogde levelcap naar level 90.

Dit artikel delen:

Lees meer

Vergelijk de verschillende platformversies van Biomutant Voormalige Epic- en Blizzard-werknemers richten Lightforge Games op
0

Reacties op: Final Fantasy 14: Endwalker komt op 23 november uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.