Nieuws
Final Fantasy 14

Nieuwe Final Fantasy 14-dlc wordt in oktober aangekondigd

Het wachten is op Fan Festival in Las Vegas 

Geschreven door Delano Zoon op

Naoki Yoshida, maker van Final Fantasy 14, heeft bevestigd dat de volgende uitbreiding voor de game aangekondigd gaat worden tijdens het Fan Festival in Las Vegas in oktober.

Tijdens een interview met Game Watch, vertaald door Silicon Era, praatte Yoshida onder andere over aanstaande patches en wat ze met het verhaal willen gaan doen nu de Dragonsong War over is.

"Ik geloof dat we grote veranderingen gaan zien om te beginnen met patch 3.5", vertelde hij. "Vergelijkbaar met wat we hadden bij patch 2.2 en 2.5, die naar mijn mening van groot belang waren."

Op de vraag of spelers een ander gebied dan Ishgard kunnen bezoeken antwoordde hij: "Als er iets is wat ik geloof, dan is het dat spelers meer betrokken zullen zijn met de Warrior of Light en de Scions, die geholpen hebben om de oorlog te beëindigen. Aangezien ik veel dingen zou verklappen, kan ik verder niet veel zeggen over de verhaallijn, maar we zullen zeker meer gaan zien op het Fan Festival."

Gamewatch vroeg ook of patch 4.0 onthuld gaat worden tijdens Fan Festival. Daarover zei Yoshida het volgende: "Dat klopt. Dit is een game die door veel trouwe spelers wordt gesteund. Daarom willen we het grootste nieuws met onze fans delen op het Fan Festival tijdens de bijeenkomsten."

Bron: VG247

Dit artikel delen:

Lees meer

Concepten voor originele Xbox-controller getoond Pac-Man Championship Edition 2 genoemd door classificatiesysteem
0

Reacties op: Nieuwe Final Fantasy 14-dlc wordt in oktober aangekondigd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.