Nieuwe Final Fantasy 14-dlc wordt in oktober aangekondigd | Gamer.nl

Nieuwe Final Fantasy 14-dlc wordt in oktober aangekondigd | Gamer.nl

Naoki Yoshida, maker van Final Fantasy 14, heeft bevestigd dat de volgende uitbreiding voor de game aangekondigd gaat worden tijdens het Fan Festival in Las Vegas in oktober.

Tijdens een interview met Game Watch, vertaald door Silicon Era, praatte Yoshida onder andere over aanstaande patches en wat ze met het verhaal willen gaan doen nu de Dragonsong War over is.

"Ik geloof dat we grote veranderingen gaan zien om te beginnen met patch 3.5", vertelde hij. "Vergelijkbaar met wat we hadden bij patch 2.2 en 2.5, die naar mijn mening van groot belang waren."

Op de vraag of spelers een ander gebied dan Ishgard kunnen bezoeken antwoordde hij: "Als er iets is wat ik geloof, dan is het dat spelers meer betrokken zullen zijn met de Warrior of Light en de Scions, die geholpen hebben om de oorlog te beëindigen. Aangezien ik veel dingen zou verklappen, kan ik verder niet veel zeggen over de verhaallijn, maar we zullen zeker meer gaan zien op het Fan Festival."

Gamewatch vroeg ook of patch 4.0 onthuld gaat worden tijdens Fan Festival. Daarover zei Yoshida het volgende: "Dat klopt. Dit is een game die door veel trouwe spelers wordt gesteund. Daarom willen we het grootste nieuws met onze fans delen op het Fan Festival tijdens de bijeenkomsten."

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou