Zuid-Afrika, land van apartheid, wijn, bobotie en game-ontwikkelaar I-Imagine Interactive. Het was alweer een tijdje stil rond I-Imagine, dat in de begindagen van de Xbox met Chase: Hollywood Stunt Driver een middelmatige game afleverde, maar binnenkort komt men dan eindelijk met een nieuwe game: Final Armada. Toegegeven, de naam van het spel is bijna net zo inspiratieloos als Galactic Assault, maar laten we het spel niet direct afschrijven!

Final Armada is een actiegame waarin je een hovercraft bestuurt die kan transformeren in een auto. Afhankelijk van de situatie zal een van de twee gedaantes beter van pas komen. Een Wingman staat aan je zij en zal je bevelen opvolgen, van het afvuren van superwapens tot het initiëren van een luchtaanval. Naast het hovercraften zul je ook achter de kanonnen van een groot moederschip kruipen.

Zowel PSP als PS2-bezitters mogen zich verheugen op Final Armada, maar wanneer is nog niet bekend. De Spaanse uitgever Virgin Play heeft expansiedrift gekregen en het spel weten te strikken voor het gehele PAL-territorium.