GameTrailers heeft een uitgebreid filmpje online gezet van Mortal Kombat Armageddon, met ingame beelden die worden ondersteund door interviews met de ontwikkelaars van het spel. Met Mortal Kombat Armageddon keert men, na het actie-adventure uitstapje van Mortal Kombat: Shaolin Monks, weer terug naar de één op één gevechten die Mortal Kombat zo kenmerken.

In Mortal Kombat Armageddon zullen alle Mortal Kombat personages uit alle voorgaande delen hun opwachting maken, waaronder een aantal die nog nooit eerder in 3D te bewonderen waren. Daarnaast is het ook mogelijk je eigen personage te ontwikkelen, compleet met eigen uiterlijk en eigen moves. Met dit personage kun je vervolgens online de strijd aan gaan met andere spelers!

Meer uitleg hierover in het filmpje, dat zowel in Windows Media als Quicktime formaat kunt bewonderen. Je moet wel even door de PR-praat van de ontwikkelaars heen prikken, want een miljoen keer mooier dan Mortal Kombat: Deception, is het dus echt niet - mocht je mooiheid überhaupt kunnen vermenigvuldigen.