Filmen voor The Witcher-serie is afgerond

Filmen voor The Witcher-serie is afgerond

Volgens verschillende fansites is het productieteam achter de aankomende The Witcher-serie klaar met filmen.

Dat meldt onder andere fansite Redanian Intelligence. Zo zouden er diverse castleden zijn die melden dat het filmen klaar is. Zo plaatste acteur Adam Levy - die de rol van Mousesack speelt - een bericht vanaf een 'wrap party' in de Hotsy Totsy-bar in Boedapest, waarin hij meldde dat "er weer gedeelte van deze epische reis ten einde is gekomen". Ook regisseur Charlotte Brändström nam op social media afscheid van de stad.

Het eerste seizoen van de serie is voornamelijk geschoten in Hongarije, Spanje en Polen en het schieten van filmmateriaal duurde zo'n zeven maanden. Het eerste seizoen moet dit najaar op Netflix verschijnen. Henry Cavill, bekend van zijn hoofdrol in Superman, speelt hoofdpersonage Geralt of Rivia. Het eerste seizoen bevat acht afleveringen van een uur per stuk.

View post on Instagram
 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

vroegah ooit een keer een witcher spel opgestart, na het eerste gevecht uitgezet. wanneer de controls kut zijn houd het op voor mij. Ben wel erg benieuwd naar het universum en hoor ook alleen maar goede verhalen over de Witcher games. Hopelijk komt het een beetje tot zn recht in de serie.

0
test

@HunterSeeker De controls zijn inderdaad erg wazig, maar deel 1 is wel de beste in de serie.

0
test

@HunterSeeker ik heb dit met deel 2 gehad. Het was echt suuuper lastig in het begin. De actie waar ik inzat en hoe het in beeld werd gebracht hebben mij het net zolang laten proberen tot ik het door had. Meer dan de moeite waard, minstens 20 keer hetzelfde stuk gedaan...

0
test

Poland? is gewoon Polen in het nederlands hoor.

0
test

@SuperDre 'Nederlands'

0
test

@SuperDre Goed gezien, thanks! ;)

0

Aanbevolen voor jou