Opnames Uncharted-film starten mogelijk zonder regisseur

Opnames Uncharted-film starten mogelijk zonder regisseur

De opnames voor de Uncharted-film gaat mogelijk starten zonder een regisseur. Dat maakte acteur Tom Holland bekend in een interview.

In gesprek met IGN vertelt Tom Holland, die de rol van Nathan Drake gaat vertolken, dat het filmen van de Uncharted-film over vier weken gaat starten. Hij maakt in het interview ook bekend dat er al een team in Berlijn bezig is met het plannen van de stunts.

uncharted 2

De Uncharted-film werd in 2009 aangekondigd door Sony. De film liep echter tegen meerdere problemen op. Zo zijn er zes regisseurs van het project opgestapt en kwam het filmen niet van de grond. Of Sony een regisseur op het oog heeft is nog niet bekend. Wel gaan er geruchten rond dat ze regisseur Ruben Fleischer, bekend van onder andere Venom en Zombieland voor de regie willen hebben.

Tom Holland claimde laatst dat het script voor de aankomende verfilming van Uncharted één van de beste is die hij ooit heeft gelezen. "Ik heb een nieuwe versie van het script onderweg hier naartoe gelezen en het is één van de beste scripts die ik ooit heb gelezen. Het spring echt van de pagina's."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

kunnen ze niet de director van de game erop zetten? die bepaald toch ook hoe bepaalde settings in beeld komen?

0
test

@HunterSeeker Ik denk dat het wel andere koek is om acteurs, belichting, cameramannen, setdesigners etc te organiseren dan met een hecht groepje mensen waar je al langer mee samenwerkt die allemaal vanuit dezelde IT hoek komen en waar je ten alle tijden zaken kan verfijnen / redesignen.

0

Is dat niet een beetje hetzelfde als een track opnemen zonder producer?

0

Aanbevolen voor jou