Filmacteurs verlenen stem aan Boondock Saints-game | Gamer.nl

Filmacteurs verlenen stem aan Boondock Saints-game | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Sean Patrick Flanery, Normad Reedus en David Della Rocco spreken net als in de film uit 1999 de stemmen in van respectievelijk Connor MacManus, Murphy MacManus en Rocco. Weblog Joystiq meldt dat er bij de onthulling op SXSW een korte teaser-trailer werd getoond van de game, met daarin een kort overzicht van een verlaten steegje met de stilstaande character-modellen van de twee MacManus-broers.

In februari werd bekend dat Critical Ma Interactive werkt aan een The Boondock Saints-game. Het betreft een coöperatieve shooter die in ieder geval naar PC en Xbox 360 wordt gebracht en mogelijk later ook naar PlayStation 3. Critical Ma weet zelf nog niet of het een downloadgame wordt, of dat de game in de winkelschappen verkocht wordt. Ook een releasedatum is nog onbekend; de ontwikkelaar belooft meer informatie op de E3-beurs in juni.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou