Universal heeft op de E3 aangekondigd dat er een game zal verschijnen gebaseerd op de film Wanted, met Angelina Jolie en James McAvoy in de hoofdrol. Opvallend is dat de film al uit is in de Verenigde Staten en een aantal andere landen, waardoor de film niet een typische tie-in zal gaan worden die lijdt onder het feit dat het tegelijk met de release van de film in de winkels moet liggen.

Dat Universal voor de ontwikkeling ook een stevige ontwikkelaar in dienst heeft genomen, vergroot het vertrouwen in deze filmgame alleen maar. GRIN is de ontwikkelaar van dienst, een Zweedse ontwikkelstudio die eerder al Ghost Recon: Advanced Warfighter voor de PC maakte en het aankomende Bionic Commando ontwikkelt.

En nog een goed voorteken: Wanted volgt niet het verhaal van de film, maar gaat juist verder waar de film ophoudt. Wanted wordt een actierijke game waarin dekking een belangrijke rol vervult. De actie wordt zowel met vuurwapens als vuisten uitgevoerd, inclusief enkele kenmerkende bewegingen uit de film.