De trailer van Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life (een mond vol), het vervolg op Lara Croft Tomb Raider (2001), staat online. In dit vervolg zal Lara Croft, wederom een rol vertolkt door Angelina Jolie, weer op pad gaan en niet terugdeinsen voor de nodige gevaren die het avontuur met zich meebrengt.

Surf naar de Yahoo filmpagina om de trailer te bekijken. Liefhebbers van het Quicktime formaat zullen nog even geduld moeten hebben. De trailer zal pas na 3 april in dit formaat beschikbaar zijn.In Lara Croft and the Cradle of Life reist Lara af naar een gezonken tempel op zoek naar de machtige Pandora Box. Dit mythische voorwerp zou al het kwaad van de wereld bevatten.

Als ze deze vindt wordt hij echter gestolen door Chen Lo, de leider van een Chinees misdaadsyndicaat. Samen met handlanger Reiss, wil hij de Pandora Box gebruiken als wapen.

De regie van dit tweede deel is in handen van onze eigen Jan de Bont, die eerder films als Speed, Twister en de The Haunting maakte. Lara Croft wordt uiteraard weer gespeeld door Angelina Jolie. Andere castleden zijn o.a. Gerard Butlet (Reign of Fire, Timeline) en Noah Taylor (Tomb Raider, Max).Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life zal vanaf 7 augustus in de Nederlandse bioscopen draaien.