Film rondom ToeJam and Earl in de maak

Film rondom ToeJam and Earl in de maak

Amazon Studios werkt aan een film gebaseerd op de klassieke Sega-franchise ToeJam and Earl.

Dat meldt The Hollywood Reporter. De film wordt geschreven door Amos Vernon en Nunzio Randazzo, die voorheen aan Hotel Transylvania 4 hebben gewerkt. Basketballer Stephen Curry produceert de film via zijn productiebedrijf Unanimous Media. Daarbij zijn de makers van de games betrokken bij de productie.

De ToeJam and Earl-reeks begon in 1991 op de Sega Mega Drive. Daarna verschenen er twee vervolgen, maar vorig decennium kwam de vierde game Back in the Groove uit, waarbij Sega niet was betrokken. De franchise viel in positieve zin op door de coöperatieve gameplay en bij wijlen bizarre humor. Daarbij werd de soundtrack, met genres zoals jazz en hip-hop, geprezen.

In de film storten twee buitenaardse wezens neer op aarde, wat volgens de legendes hun favoriete muziek is ontstaan. Eenmaal aangekomen blijkt de aarde niet de plek te zijn die ze hadden gehoopt - op de muziek na dan. Ze hebben als missie om zoveel mogelijk over muziek te leren in de hoop daarmee hun planeet te redden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Hm. Nee. De game leent zich enorm voor vertaling naar een tekenfilm serie gericht op kids, er een film van maken dat is best de plank misslaan.

0

@gimbal2 Want? Kan de start zijn van enorm vermakelijke tekenfilms. Toejam & Earl was nooit gericht op "kids". Eerder tieners. Heerlijk universum en vibeje.

0

@brushaway Want doelgroepen. Er is een wezenlijk verschil tussen wat je gaat verkopen als film en wat je gaat verkopen als game.

0
test

Bij sommige franchises kan ik me een film of serie indenken maar hierbij echt niet. Tenzij je aan een hele foute 80s of early 90s kinderfilm gaat denken. En of dat echt een succes gaat worden..

0

Aanbevolen voor jou