Film gebaseerd op Death Stranding aangekondigd

Film gebaseerd op Death Stranding aangekondigd

Er wordt een film gemaakt gebaseerd op Hideo Kojima's Death Stranding.

Dat meldt Deadline. De film wordt geproduceerd en gefinancierd door Hammerstone Studios van Alex Lebovici. Dat bedrijf produceerde eerder de horrorfilm Barbarian en Bill & Ted Face the Music. De eerder geopende Amerikaanse tak van Kojima Productions helpt mee met de productie.

"Ik kan niet enthousiaster zijn over deze nieuwe samenwerking met Hammerstone Studios", aldus Kojima. "Dit is een doorslaggevend moment voor de franchise en ik kijk uit naar de samenwerking zodat we Death Stranding naar het grote scherm kunnen brengen."

Volgens Lebovici moet de film "herdefiniëren" wat een gameverfilming precies inhoudt. "Het wordt veel intiemer en meer gegrond. (...) Deze film wordt een authentieke 'Hideo Kojima'-productie." Het is nog niet bekend wie de film gaat schrijven en regisseren.

Volgens Deadline moet de film gerelateerd zijn aan de eerste game, maar zouden er nieuwe elementen en personages in kunnen zitten die aan het Death Stranding-universum worden toegevoegd. Fans speculeren dan ook dat het niet om een directe verfilming gaat, maar om een (deels) nieuw verhaal dat aan het Death Stranding-universum kan worden toegevoegd, maar hier is nog weinig over bekend.

Death Stranding kwam in 2019 uit op PlayStation 4 en kwam later ook naar pc en PlayStation 5. Het is de eerste game van Metal Gear-ontwikkelaar Kojima sinds hij vertrok bij uitgever Konami. Acteurs en actrices als Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Margaret Qualley en Léa Seydoux hebben rollen in de game. Afgelopen week werd vervolg Death Stranding 2 aangekondigd voor PlayStation 5.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De game vond ik helaas erg saai, maar ik zie wel de potentie voor een goede film. Kijk hier stiekem toch wel een beetje naar uit.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou