Film gebaseerd op Dead by Daylight in de maak

Film gebaseerd op Dead by Daylight in de maak

Filmbedrijf Blumhouse gaat een film gebaseerd op Dead by Daylight produceren.

De film wordt in samenwerking met Dead by Daylight-ontwikkelaar Behaviour Interactive gemaakt. Ook Atomic Monster, het productiebedrijf van regisseur James Wan, helpt mee. Blumhouse zelf is bekend van films als Insidious, Get Out en Paranormal Activity.

Het is nog niet bekend wie het script schrijft van de film of gaat regisseren. Blumhouse claimt dat er gezocht wordt naar iemand "die net zoveel van deze wereld houdt als wij".

Stephen Mulrooney, vice president van Behaviour Interactive: “We kunnen niet blijer zijn om samen te werken met Jason Blum en James Wan, twee grote namen binnen de horrorfilmindustrie, om het Dead by Daylight-universum verder uit te breiden. Atomic Monster en Blumhouse zijn de ideale partners om Dead by Daylight geweldig te laten debuteren op het grote scherm.”

Dead by Daylight verscheen in 2006 en is een asymmetrische multiplayergame. Eén speler is de moordenaar, terwijl de vier andere spelers moeten zien te overleven. De horrorgame heeft al vele cross-overs gehad met bekende horrorfranchises, waaronder Nightmare on Elm Street, Halloween en Scream.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou