Nieuws

Final Fantasy 15-film Kingsglaive komt in augustus

Regisseur wil meer films maken

Geschreven door Delano Zoon op

Ontwikkelaar Square Enix heeft samen met filmdistributeur Sony Pictures Home Entertainment laten weten dat de film Kingsglaive: Final Fantasy XV in augustus verschijnt.

De nieuwe Final Fantasy-film genaamd Kingsglaive: Final Fantasy XV bevat personages uit Final Fantasy 15. Eerder was al bekendgemaakt dat de film vanaf 19 augustus kort te zien is in Noord-Amerikaanse bioscopen. Nu heeft Square Enix laten weten wanneer de film voor het brede publiek beschikbaar is.

Vanaf 30 augustus kunnen liefhebbers de film via verschillende kanalen online bekijken. Voor de fysieke versie moet langer gewacht worden. The Blu-Ray en DVD-versie verschijnen namelijk niet eerder dan 4 oktober.

Als alternatief kunnen mensen de fysieke versie op een andere manier ook eerder bemachtigen. De film maakt namelijk ook onderdeel uit van Final Fantasy 15 Deluxe Edition die 30 september verschijnt voor 89,99 euro en de Ultimate Collector’s Edition met een prijskaartje van 269,99 euro.

Kingsglaive: Final Fantasy XV verscheen eerder deze maand in Japanse bioscopen. Als reactie op het succes in de Japanse bioscopen liet regisseurTakeshi Nozu weten dat hij wel meer films zou willen maken. Het is onduidelijk of hij daarmee Final Fantasy-films bedoelt.

Bron: Polygon

Dit artikel delen:

Lees meer

Kort filmpje voor logo Kojima Productions getoond Achter de schermen bij South Park: The Fractured But Whole
0

Reacties op: Final Fantasy 15-film Kingsglaive komt in augustus

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.