Fight Night Round 4 krijgt nieuwe demo met andere besturing | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Vechten in Fight Night Round 4 gaat met behulp van de rechter stick op de controller, maar na de optie kunnen spelers er ook voor kiezen hun virtuele klappen op een meer traditionele manier uit de delen; met het knoppenviertal op de rechterkant van de controller.

Eerder gaf de producer van de boksgame aan dat de Total Punch Control-besturing met de rechter stick de beste is, maar dat het bedrijf gamers die hier niet aan kunnen wennen een  keus wil geven.

Downloadbare content

Deze maand verschijnt er ook nieuwe downloadbare content voor Fight Night: Round 4. Deze  bestaat uit een bokser-pack met boksers als Oscar De La Hoya, Vitali Klitschko en Wladimir Klitschko. Ook bevat het andere versies van boksers die al in de game zitten, namelijk James Toney en George Foreman. De DLC kost 9,99 dollar (zo'n 6,99 euro) in de PlayStation Store en 800 Microsoft-punten op Xbox Live Marketplace.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou