Fight Night komt eraan voor de Wii | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Boksen met Wii Sports is vermakelijk, maar simplistisch en niet altijd feilloos. En waarom zou de beste bok erie dan niet gewoon naar de Wii komen? Dat moet de producer van Fight Night ook gedacht hebben, en in ietwat vage maar duidelijk genoege bewoordingen heeft hij er het volgende over te zeggen.

"We praten op dit moment over een Wii-versie. We denken erover na en we denken zeker dat er een aantal leuke dingen mee te doen zijn. Wanneer je Wii boksen speelt, is dat een hele simpele ervaring en ik denk dat het zo bedoeld is, gewoon om je klappen te laten uitdelen. Met Fight Night hebben we een fantastische bok imulatie, dus moeten we de Wii-besturing zo gebruiken hoe de Fight Night speler het wil beleven. We zijn er op dit moment mee bezig en ik weet zeker dat je in de toekomst zult zien op de Wii."

Klinkt intere ant, hoewel er dus weinig concreets is en de game al helemaal niet vergevorderd is, als er überhaupt al mee begonnen is. Het hele interview, waarin ook wordt gepraat over de volgende Fight Night game op de andere next-gen consoles, is hier te lezen.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou