FIFA Superstars verschijnt volgende maand op Facebook | Gamer.nl

FIFA Superstars verschijnt volgende maand op Facebook | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Onze FIFA-producten brengen fans over de hele wereld samen. Binnenkort zorgt onze samenwerking met Playfish ervoor dat we het FIFA-merk aan de immer groeiende Facebook gemeenschap kunnen aanbieden in de vorm van FIFA Superstars", aldus Peter Moore, president van Electronic Arts. Playfish werd vorig jaar aangekocht door Electronic Arts.

"Onze voetbalkennis in combinatie met de kennis van Playfish over sociale games zal zorgen voor de mogelijkheid om honderden miljoenen fans tegen elkaar te laten spelen", vertelt Peter Moore. "We maken binnenkort meer bekend over FIFA Superstars, maar in de tu entijd zorg ik er alvast voor dat mijn televisie tip-top in orde is en mijn koelkast goed gevuld is in afwachting van de festiviteiten over een maand."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou