Fifa Street komt op 13 maart | Gamer.nl

Fifa Street komt op 13 maart | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In de game, die voetballer Lionel Me i als gezicht heeft, draait het om vijf-tegen-vijf straatvoetbal en zes-tegen-zes zaalvoetbal waarin show centraal staat; gamers voeren allerlei trucjes uit om hun tegenstanders te misleiden. Het is de eerste Fifa Street-game die gemaakt wordt door de mensen achter de Fifa-veldvoetbalgames. Fifa Street draait dan ook op dezelfde techniek als Fifa 12.

Onlangs maakte EA ook bekend dat het voetbalspel een in-game sociaal netwerk heeft, Street Network. Het houdt gamers automatisch op de hoogte van wat hun vrienden doen. Bovendien kunnen spelers opnames maken van acties die ze in Fifa Street uitvoeren en deze publiceren via Street Network. EA zal zelf ook video's publiceren, zoals een wekelijkse video van de mooiste goals.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou