'Fifa 23 komt op 30 september uit'

'Fifa 23 komt op 30 september uit'

Fifa 23 zou wel eens op 30 september uit kunnen komen, zo heeft een insider gemeld.

Twitteraar Aggiornamenti Lumia, die wel vaker correcte informatie rondom Fifa naar buiten brengt, meldt dat het spel op 30 september uitkomt. Daarbij laat hij een foto zien waarop het logo van de game te zien is op een televisie. Hij claimt toegang te hebben tot een gesloten bèta van de Xbox-versie.

De insider plaatste ook een foto online van wat mogelijk de cover van de game wordt, met voetballer Kylian Mbappe. Volgens Aggiornamenti Lumia is de boxart hieronder te zien, al moet de tekst 'closed beta' natuurlijk weggehaald worden. Hij claimt dat de gesloten bèta 37,31 GB groot is op Xbox One.

Het meest recente deel in de reeks, Fifa 22, verscheen vorig jaar en maakte gebruik van een nieuwe technologie genaamd HyperMotion, dat motion capture van spelers voor de game gebruikt. Het spel werd door critici echter wisselvallig ontvangen. De game scoorde een 5 op Gamer.nl.

EA kondigde eerder aan dat het de samenwerking met Fifa stopt, waardoor de Fifa-games vanaf volgende zomer EA Sports FC gaan heten. Voetbalorganisatie Fifa heeft al laten weten zelf voetbalgames te gaan maken die de Fifa-naam blijven dragen.

EA Sports FC24

EA Sports FC24 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gaat ongetwijfeld weer dik verkopen hier komt hij er ook gewoon weer in altijd gezellig met vrienden! Zodra EA weg is hopelijk wat meer vernieuwing zonder Fifa is het niet meer officieel en dat alleen al is voor mij reden om volgend jaar te wachten met kopen.

0

@R.J Speel het ook altijd met vrienden, tegendoelpunt is een shotje drinken! Leuke avonden ik koop het wel niet ieder jaar en nooit voor de volle prijs

0

Aanbevolen voor jou