Nieuws
Fifa 23

Fifa 23-app voor iOS en Android nu verkrijgbaar

Bepaalde gebruikers krijgen toegang tot FUT 23

Geschreven door Marvin Toepoel op
De mobiele app van Fifa 23 is nu te downloaden, en geeft spelers die in Fifa 22 al een Ultimate Team hebben gemaakt vroegtijdig toegang tot FUT 23.

Eerder deze week kwam de web-app van Fifa 23 al uit voor consoles en pc, en spelers kunnen nu ook de mobiele Companion App downloaden voor iOS en Android. Met de apps (zowel de mobiele als de webversie) kunnen spelers alvast packs openen en spullen verkopen in Fifa Ultimate Team 23.

Het is in de apps niet mogelijk om wedstrijden te spelen. Wel kunnen de teams in Ultimate Team samengesteld worden en kunnen spelers bijbehorende challenges voltooien. Ook kunnen gebruikers loyaliteitsbonussen claimen, afhankelijk van hoelang ze al Fifa-games spelen.

De app werkt niet voor iedereen naar behoren. Zo zijn er problemen met de Squad Building Challenges, die soms niet voltooid worden als de speler wel de benodigde handelingen uitvoert. EA zegt de problemen te onderzoeken, en ook te werken aan een update die ervoor moet zorgen dat bepaalde gebruikers weer kunnen inloggen op de app. 

Fifa 23 komt op 30 september uit voor pc, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X/S. Wie de Ultimate Edition vooruitbestelt krijgt echter vroegtijdige toegang, vanaf 27 september. Ook start op die datum een demo van tien uur, waar EA Play-leden gebruik van kunnen maken. 

Bron: EA

Dit artikel delen:

Lees meer

Googles nieuwste platformgame leert spelers over Meso-Amerika Mario + Rabbids Sparks of Hope wordt een van de beste games van het jaar – Bonuslevel 128
0

Reacties op: Fifa 23-app voor iOS en Android nu verkrijgbaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.