Fifa 23-app voor iOS en Android nu verkrijgbaar

Fifa 23-app voor iOS en Android nu verkrijgbaar

De mobiele app van Fifa 23 is nu te downloaden, en geeft spelers die in Fifa 22 al een Ultimate Team hebben gemaakt vroegtijdig toegang tot FUT 23.

Eerder deze week kwam de web-app van Fifa 23 al uit voor consoles en pc, en spelers kunnen nu ook de mobiele Companion App downloaden voor iOS en Android. Met de apps (zowel de mobiele als de webversie) kunnen spelers alvast packs openen en spullen verkopen in Fifa Ultimate Team 23.

Het is in de apps niet mogelijk om wedstrijden te spelen. Wel kunnen de teams in Ultimate Team samengesteld worden en kunnen spelers bijbehorende challenges voltooien. Ook kunnen gebruikers loyaliteitsbonussen claimen, afhankelijk van hoelang ze al Fifa-games spelen.

De app werkt niet voor iedereen naar behoren. Zo zijn er problemen met de Squad Building Challenges, die soms niet voltooid worden als de speler wel de benodigde handelingen uitvoert. EA zegt de problemen te onderzoeken, en ook te werken aan een update die ervoor moet zorgen dat bepaalde gebruikers weer kunnen inloggen op de app. 

Fifa 23 komt op 30 september uit voor pc, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X/S. Wie de Ultimate Edition vooruitbestelt krijgt echter vroegtijdige toegang, vanaf 27 september. Ook start op die datum een demo van tien uur, waar EA Play-leden gebruik van kunnen maken. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou