Update: Fifa 22 kan toch op meerdere pc's worden geïnstalleerd

Update: Fifa 22 kan toch op meerdere pc's worden geïnstalleerd

Het is toch mogelijk om de pc-versie van Fifa 22 op meerdere systemen te installeren.

Dat heeft Electronic Arts in een statement bevestigd. Eerder deze week stond er foutieve informatie op de Steam-pagina van Fifa 22. Daarin werd geschreven: "Bevat 3rd-party DRM: online activatie en Origin-client softwareinstallatie voor op de achtergrond. Activatielimiet van één machine."

Dit zou betekenen dat Fifa 22 maar op één systeem geïnstalleerd had kunnen worden. Inmiddels is dit bericht echter van de Steam-pagina afgehaald. Ook meldt EA het volgende: "We kunnen bevestigen dat er geen limiet van één systeem is voor Fifa 22 op pc via Steam. Dit werd foutief vermeld en de limitatie is verwijderd. We verontschuldigen ons voor de verwarring en bedanken onze fans voor het ontdekken van de fout."

Fifa 22 komt op 1 oktober uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Steam, Origin en Google Stadia. Op de Switch komt een Legacy Edition uit.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Idioot. Juist met een Origin account kun je ervoor zorgen dat een persoon tegelijk het spel speelt. Het argument om illegaal te downloaden maak je hiermee alleen maar groter. Nu kun je het spel niet eens op je laptop en PC spelen. Nog los van het feit dat je inferieure versie van het spel koopt zonder Hypermotion. Ik zou haast zeggen, links laten liggen, downloaden die game.

0
test

Dit is wel vrij bizar. Op steam releasen maar dan origin hebben.. Daar zit toch niemand op te wachten? Doe het dan niet. En die 1 pc limiet gaat geheid veel (terechte) druk op de klantenservice opleveren.

0
test

@WvA Doen ze ook met Dead space en dan werkt origin 9 van de 10x niet

0

@WvA Dat is al meer dan een decennia aan de gang. Alle Ubi games boot je ook gewoon via uPlay uiteindelijk. Je merkt er niet heel veel van anders dan dat je een splash popup ziet.

0
test

@gimbal2 Ik dacht dat toen EA eindelijk weer op steam verscheen, dat ipv Origin ging? Wat voegt het dan precies toe om hem via steam te kopen?

0
test

@WvA Dat is met heel veel meer spellen, ook oa ubisoft.

0

Aanbevolen voor jou