Next-gen versie van Fifa 21 verschijnt 4 december voor PlayStation 5 en Xbox Series X en S

Next-gen versie van Fifa 21 verschijnt 4 december voor PlayStation 5 en Xbox Series X en S

De next-gen versie van Fifa 21 is vanaf 4 december speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Dat heeft EA Sports bekendgemaakt via Twitter. Fifa 21 verschijnt op dezelfde dag als de next-gen versie van Madden NFL 21. Volgens de uitgever beschikken de next-gen versies van beide games over razendsnelle laadtijden en vloeiende spelersbewegingen.

Verder moeten de wedstrijddagen nog authentieker aanvoelen binnen het stadion. Ook zijn er dankzij nieuwe belichtingstechnieken veel meer details te zien in de gezichten van de spelers. Ten slotte maakt EA bekend dat Fifa 21 gebruik maakt van de haptische feedback-optie die aanwezig is op de DualSense-controller van de PlayStation 5. Hoe is echter nog onduidelijk.

Zoals eerder al werd aangekondigd kunnen bezitters van Fifa 21 en Madden 21 hun game gratis upgraden naar de next-gen versie. Hier kun je lezen hoe je de upgrade kan verkrijgen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dus ik kan niet al op 19 nov Fifa 21 spelen op de ps5? Balen! Had gehoopt dat de current-gen versie dan gewoon speelbaar was zonder de next-gen upgrades.

0
test

@MelvinChowder Ik ga er vanuit dat dit wel gewoon mogelijk is. Dit bericht betreft enkel de definitieve next-gen versie van de game. Ik heb nog nergens gelezen dat we straks niet backward compatible Fifa 21 op PS5 kunnen spelen. De kop was, net als dit hele gebeuren, een beetje verwarrend. My bad.

0
test

@CodyvandenBogert Ah zo! gelukkig! bedankt voor de opheldering!

0

@CodyvandenBogert staat ook op de site. Is gewoon bc speelbaar.

0

Laatste alinea is wat vaag. De upgrade wordt gewoon uitgelegd op de site. Met disc versie kun je de next gen versie uit de store downloaden en dient de disc als key. Bij digitale versie kun je ook downloaden uit store. Bij overstap van fysiek naar digital moet je met ea contact opnemen om je aankoop te valideren.

0

Aanbevolen voor jou