Fifa 21-spelers kunnen nu specifieke cosmetische items kopen

Fifa 21-spelers kunnen nu specifieke cosmetische items kopen

De in-game winkel van Fifa 21 heeft een update gekregen, waardoor spelers nu diverse cosmetische items kunnen kopen.

Cosmetische items waren voorheen alleen verkrijgbaar in Fifa 21 via lootboxes - daardoor waren ze random en konden ze niet direct gekocht worden. Dat is nu dus wel mogelijk, al klaagt men alsnog over de volgens velen te hoge prijzen van de items. 

Zo kost een nieuw thema voor een stadion 200 Fifa-punten (omgerekend ongeveer 2 euro) en voetbalkkleding 300 punten (3 euro). De items kunnen ook met Fifa Ultimate Team-munten gekocht worden - dan kost het stadionthema bijvoorbeeld 15.000 FUT-punten en de kleding 25.000 FUT-punten. Het voordeel van FUT-punten is dat die door de game te spelen verdiend kunnen worden en dus geen echt geld hoeven te kosten.

Fifa 21

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hoort allemaal gratis te zijn maar nee hoor, als we mensen een poot kunnen uitdraaien dan doen we dat. En een groot deel van de doelgroep zijn kinderen dus die zullen niet genoeg geduld hebben om te gaan sparen.

0
test

@bigds9fan maar dan nog moet sparen wel realistisch blijven. stel dat je er 2 jaar over zou doen, dat zou ik acceptable vinden om alles te unlocken. misschien 4 jaar omdat je waarschijnlijk niet alles van elke club wil hebben.

0

Aanbevolen voor jou