Fifa 21 krijgt geen demo

Fifa 21 krijgt geen demo

Er komt geen demo uit voor het aanstaande voetbalspel Fifa 21.

Dat heeft uitgever Electronic Arts bevestigd in een tweet. "We geven geen demo van Fifa 21 uit. In plaats daarvan hebben we besloten dat de tijd van onze ontwikkelaars besteed wordt aan het maken van de beste volledige game-ervaring voor de huidige en volgende generatie consoles."

Het is een opvallende keuze, omdat er voorheen altijd wel demo's van aanstaande Fifa-games beschikbaar kwamen. Wel kunnen EA Play-leden vanaf 1 oktober het spel tien uur lang uitproberen, waarbij progressie overgeboekt wordt naar het volledige spel. De Ultimate Edition van de game komt daarnaast drie dagen eerder uit op 6 oktober.

Fifa 21 lanceert officieel op 9 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Op dezelfde dag lanceert de Legacy Edition voor de Nintendo Switch. Later dit jaar komt de game ook naar Xbox Series X/S en PlayStation 5. Op een nog onbekende datum verschijnt Fifa 21 ook op Google Stadia.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Maakt niet uit, als je wilt weten wat je koopt kan je net zo goed Fifa 20 opstarten.

0
test

@MoodyBanter Dat is waar.

0

@MoodyBanter Ieder jaar dezelfde comment word ook wel oud nu.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@ViperVenom Ja, maar dit was reactie nummer 21. Dat nummertje maakt nu net het verschil. Als jij mij niet geloofd, vraag het maar aan EA.

0
test

Jammer, ik had graag de demo gespeeld om te checken of de vermelde verbeteringen daadwerkelijk voelbaar zijn in de game. Al komen de echte bugs, glitches en vreemde shit pas aan het licht als je lekker een potje online gaat spelen. Dan kan het feest pas echt beginnen! Ik ben nog vrij sceptisch, maar ik ga FIFA 21 toch halen. Op dit moment is er voor mij geen betere voetbalgame beschikbaar.

0

Aanbevolen voor jou