Fifa 21 krijgt geen cross-play ondersteuning

Fifa 21 krijgt geen cross-play ondersteuning

Fifa 21 ondersteunt geen cross-play. Dat heeft Electronic Arts aangekondigd.

Het bedrijf laat dit weten via Fifa Direct Communication, een Twitter-account waarop men communiceert over features, opties en problemen in de Fifa-games. Dat betekent dat mensen op Xbox One niet kunnen spelen met of tegen spelers op PlayStation 4.

Ook cross-play op verschillende generatie consoles werkt niet. Men kan dus straks op PlayStation 5 niet spelen tegen gamers op PlayStation 4. Wel krijgt de game een cross-generatie progressiesysteem. Dat betekent dat men de progressie die men in Fifa Ulimate Team boekt op PlayStation 4 mee kan nemen naar de PlayStation 5-versie. Op Xbox One en Series X geldt hetzelfde.

Need for Speed Heat is een van de eerste EA-games waarin cross-play mogelijk is. Gamers hoopten daardoor dat dit in meer EA-games geïmplementeerd zou worden, maar vooralsnog lijkt dat niet het geval. Het is niet duidelijk of cross-play op een later moment wel naar Fifa 21 komt.

Fifa 21 is vanaf 9 oktober verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc. De PS5- en Series X-versies moeten verschijnen wanneer de consoles later dit jaar lanceren. Mensen die het spel op de huidige generatie consoles kopen, kunnen een gratis update voor PS5 en Series X downloaden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat een verassing van EA dat het gedeelte wat zo ongelooflijk veel geld in het laadje brengt wel overgezet wordt !!

0

En erst zeggen in hun soort van livestream dat ze voor crossplay willen gaan, zie er niks van terug bij hun belangrijkere games

0

Aanbevolen voor jou