Fifa 20 speelbaar op EA Play in juni

Fifa 20 speelbaar op EA Play in juni

Fifa 20, dat nog niet officieel is aangekondigd, is speelbaar op de EA Play in juni. Het spel wordt weergeven in het schema van het evenement.

Op 8 en 9 juni vindt de vierde editie van het EA Play-evenement plaats, waar fans aan de slag kunnen met de nieuwste content en titels van EA. Onder andere Apex Legends, Anthem, Star Wars Jedi: Fallen Order, nieuwe Battlefield 5-content en de nieuwe EA Sports-games zijn speelbaar tijdens het evenement. Nieuwswebsite VGR heeft nu onthuld dat ook het nog niet aangekondigde Fifa 20 gespeeld kan worden op de EA Play.

VGR meldt dat Fifa 20 wordt weergeven in het schema van EA Play als een van de speelbare games op het evenement. Dit is opvallend, omdat het voetbalspel nog niet officieel is aangekondigd door EA. De Fifa-games lanceren meestal rond het einde van september, dus ook het nieuwste deel in de serie komt naar verwachting rond deze tijd uit.

Reddit-gebruiker Ninjaciego plaatste al twee afbeeldingen van Fifa 20. Op de afbeeldingen, die te zien zijn op de registratiepagina van de EA Play, zijn het logo en de vermoedelijke thematische stijl van het spel te zien. Meer informatie over Fifa 20 is nog niet bekend, maar gezien de aanwezigheid op de EA Play zal het spel waarschijnlijk zeer binnenkort worden aangekondigd.

Ook Madden NFL 20, dat eind vorige maand werd aangekondigd door EA, is speelbaar op de EA Play. Het American Football-spel bevat voor het eerst een carrièremodus waar de speler begint als een quarterback op het laagste niveau, met het doel om de top te bereiken. De modus is vergelijkbaar met The Journey, dat werd geïntroduceerd in Fifa 17.

Fifa 20

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Tsja zo moeilijk is dat niet. Gewoon FIFA 16 met een serie patches. 😝

0

@bigds9fan, ik hoef die fifa rommel niet meer en dit alles door de zeer slechte servers van dit bedrijf. Kijk maar naar afgelopen weekend wat een absolute drama dat was voor alle fifa spelers Ik voeg er nog even aan toe dat ik het ook bijzonder vind dat dit niet in het game nieuws staat van gamer.nl. Kan jullie niet ontgaan zijn dat EA problemen heeft/gehad met de servers. Daarnaast lossen ze niks op voor hun klanten

0

Maar blijft leuk op de bank tegen vrienden... Misschien komt deze er wel weer. 2017 was de laatste. Of 2016 zelfs uhmmm. Anyway is alweer een tijdje geleden dus dan kan t wel weer, maar ja zoveel andere goede games... Keuze stress

0
test

@EdwinVP Als je de oude spelen niet erg vind misschien een EA access abonnement nemen?

0

Aanbevolen voor jou