Download nu de Fifa 20-demo

Download nu de Fifa 20-demo

De demo van het immens populaire voetbalspel Fifa 20 is nu te downloaden. Spelers kunnen in de demo ook aan de slag met het nieuwe Volta Football.

Het officiële Twitter-account van EA Sports Fifa heeft in een tweet laten weten dat de demo van het volgende Fifa-deel nu beschikbaar is voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. De geanticipeerde releasedatum voor de Fifa 20-demo was 12 september, waarom EA ervoor heeft gekozen om de demo toch vandaag uit te brengen is niet met zekerheid te zeggen. Het is wel heel toevallig dat eFootbaal PES 2020 ook vandaag uitkomt, heeft het hier misschien iets mee te maken?

Fifa 20 kent genoeg vernieuwingen op het veld n ook in Ultimate Team zitten de nodige nieuwigheden,ookal is Ultimate Team nog niet speelbaar op de demo.De meest prominente toevoeging aan Fifa 20 is echter ongetwijfeld Volta, een aparte modus waarin je niet op het gras voetbalt, maar op de straat. Fifa-fans kunnen in de demo direct aan de bak met Volta Football.

fifa 20, volta

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Uuhhhmmm gamer. Er is vandaag een voetbalspel uitgekomen welke iets meer aandacht verdient dan dat jullie dit spel geven. Een spel dat wel luistert naar de gamers en niet maar alleen een melkkoe is ! Komt hier nog meer over op de site.

0
test

@denman21 Ze vergeten wel vaker reviews Blair Witch, Gears 5 en nu ook PES 2020.

0
test

@denman21 Ter compensatie speciaal voor jou ;) : [url=https://store.steampowered.com/app/996470/eFootball__PES_2020/]eFootball PES 2020[/url]

0
test

Gamer.nl Helemaal met @denman21 eens, waar is de review van eFoetball PES 2020? Stop toch met Fifa of geef ze allen bij een podium!

0

@binhow dat bedoel ik. Er is een ontwikkelaar die werkelijk alles uit de kast trekt om het "spelletje" realistisch te maken . En er is 1 ontwikkelaar die alleen mar graait. En letop binnenkort zijn beide reviews uit en dan krijgt fifa 18 uhhmm fifa 20 een hoger cijfer dan pes. Ze zouden konami eens wat meer mogen waarderen want EA steekt elk jaar een dikke middel vinger op naar hun gamers.

0

Aanbevolen voor jou